Alexandra Antoniou

Alexandra Antoniou

Osnovne seminare podučava instruktorka  Alexandra Antoniou, akreditovana od strane Bowen Terapijske Akademije Austraije (BTAA – Bowen Therapy Academy of Australia), koja živi u Atini, ali putuje kako bi podučavala širom sveta. Ona je fizioterapeut, a njeno iskustvo Bowen praktičara datira od 2001.  a karijera Bowen predavača od 2010.  Na svojim predavanjima se trudi da prenese poruku Bowtech-a na bezbedan i prijateljski način, pružajući pritom obilje informacija iz anatomije i fiziologije kao i veze sa tradicionalnom kineskom medicinom i Zen Šijacu praksom.

Tel.: +30 6946898974
Email: [email protected]

Stanka Stojkov

Stanka Stojkov

Rođena sam i odrasla u Beogradu.
Bowen tehnikom se bavim od 2010.god. i član sam Udruženja Bowen terapeuta Srbije.

Od proleća 2020 god. sam sertifikovaniBowen instruktor od strane Australijske Akademije Bowen tehnike (BTAA).

Zbog svog interesovanja za holističke tehnike i metode, od svoje dvadesete godine upoznavala sam se i sticala iskustvo u primeni masaže, refleksologije, Reikia,Thetahealing-a, meditacije, Bahovih cvetnih esencija, Rejuvance-a i dr.

Međutim, jednostavnost i izuzetni efekti Bowen tehnike na telo su me opčinili od prvog susreta sa njom i to je razlog moje potpune posvećenosti Bowenu i želji da što više ljudi sazna i nauči ovu tehniku. 

Tel: 060 014 99 49
Email: [email protected]

Andrew Zoppos

Andrew Zoppos

Diplomske seminare podučava Andrew Zoppos, akreditovan od BTTA. On je počeo da predaje 1994, a inicijator je Bowen seminara u Grčkoj, Rumuniji, Srbiji, Bugarskoj, Poljskoj i na Filipinima. Njegov jedinstveni predavački stil ispunjen je njegovom strašću prema Bowen tehnici.